News

 • 22.11.2012 Miinto.dk wins Ernst & Young Entrepreneur Of The Year Award in the category ‘Start-Up’

  Miinto.dk, som har eksisteret i 3,5 år, har modtaget et stort skulderklap i form af Ernst & young’s Entrepreneur Of The Year-pris. Juryen som består af en række uvildige erhvervsfolk og eksperter valgte miinto.dk som vinder i et stærkt felt af nominerede med stærke kommercielle set-ups.

  Især det stærke kommercielle setup og samarbejdet med de mange fysiske modebutikker som omdrejningspunkt blev fremhævet til prisoverrækkelsen, som blev forestået af Vicestatsminister, Margrethe Vestager. Inden hun overrakte prisen udtalte Vesterager foran de ca. 900 deltagende at hun skam også brugte miinto.dk.

  Den vækst som det danske modesite har formået at skabe lå til grund for juryens beslutning og chefkonsulent i Dansk Erhverv, Ulla Brandt gav miinto.dk et par rosende ord med på vejen i den forbindelse: ”Det er glædeligt for dansk erhvervsliv, at der er gode væksthistorier som miinto at lade sig inspirere af. Det er meget positivt, særligt i disse krisetider, at vi har spydspidser, der kan vise vejen til vækst,”

  Adm. Dir. i miinto.dk, Bent Rønde Jacobsen, er glad for anerkendelsen som ifølge den nye direktør er en holdindsats: ”miinto.dk lever i høj grad af den stærke holdånd, som hersker i virksomheden. Vi arbejder mod et fælles mål og vi gør en indsats for hinanden, hvilket er lige præcis det som skaber vækstraterne. Prisen er et skulderklap til denne teamspirit”.

  Læs mere om juryens afgørelse her Ernst & Young.